Voel je de koning van de camping

Zeg tegen vrienden of familie dat je naar de Leistert gaat om te kamperen en ze denken als eerste, ga je met de wc rol onder je arm in de nacht naar een sanitairgebouw om naar het toilet te gaan? Maar bij Glamping Nederland is dit niet nodig, je zou het kamperen kunnen noemen met een beetje meer luxe. Overnachten is mogelijk in je eigen tent of vouwwagen bijvoorbeeld, maar de faciliteiten zoals sanitair leveren wij. Op deze manier heb je toilet, douche en vaatwasser dichtbij je accommodatie staan.

Glamping Nederland

Het kan nog mooier en luxer

Vind je kamperen toch te veel aanpassen dan zijn er de Leistert nog verschillende andere opties om te overnachten met luxe. Neem bijvoorbeeld de 4 persoons Safaritent, uniek want naast de grote tent is er voor de kinderen een kleinere variant waar de kinderen kunnen slapen. Dit maakt de vakantie voor hen nog spannender en leuker. De Lodge van ons park zijn de meest luxe chalets die zijn voorzien van een overdekt terras. Luxe of gewoon authentiek kamperen is bij Glamping Nederland allemaal mogelijk.

Oud en jong vermaakt zich prima op het park

Glamping Nederland

De allerkleinsten tot opa en oma vermaken zich prima tijdens de vakantie op het park. Je kunt iets drinken of eten in het parkrestaurant, of na het zwemmen even een frietje eten in de snackbar. Wil je zelf koken in je bungalow of tent dan biedt de supermarkt meer dan voldoende mogelijkheden. De kinderen worden aan de hand genomen van het recreatieteam, geen moment zullen zij zich vervelen. Spellen spelen op één van de sportvelden of klussen in het klushuis zijn maar enkele activiteiten.