Incentive reizen

kompas

Iedereen wilt lekker in de zomer op vakantie of even een weekendje weg om de dagelijkse sleur te doorbreken. Dit kan door middel van Incentive Reizen en nog veel meer verschillende reizen. Je kan lekker met je familie op vakantie gaan of met je vrienden even een lekker weekendje weg. Je kan deze vakanties helemaal zelf regelen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit te laten doen of een kant en klare vakantie te boeken. Reisbureaus kunnen hiervoor zorgen.

Wat is een Incentive reis

Een Incentive reis is een vakantie die je hebt verdient door een resultaat te halen binnen een bedrijf. Dit kan zijn door een grote deal binnen te halen of een nieuw record aan verkopen te halen. Verder kan dit ook zijn als je al 2 jaar heel hard werkt zonder echt vakantie te hebben gehad. Dan kan je baas of jij ervoor kiezen om een vakantie te regelen voor jou en misschien wel je familie. Dit wordt een Incentive reis genoemd.

reizen

Reisbureaus

Reisbureaus zijn experts in het verzorgen van vakanties en reizen. Een reisbureau is er om jouw leven eenvoudiger te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld rond jouw wensen en ideeën een hele reis voor je in elkaar zetten. Ook hebben ze vaak kant en klare reizen naar bijvoorbeeld steden of landen. Zo kom je langs de hoogtepunten van deze landen zonder hiervoor veel voor te hoeven regelen. Het ene bedrijf heeft een grote collectie aan reizen dan andere en sommige bedrijven hebben een andere soort reizen dan een ander bedrijf.