Op vakantie met het gezin

Surfcamp Portugal

De winter is nog niet voorbij, maar we kijken met zijn allen al erg uit naar de zomer en de daarbijbehorende vakantie. Ieder jaar is het weer een uitdaging om de juiste vakantie samen te stellen. Ieder jaar stel jij jezelf de vraag: Wat gaan we dit jaar doen? Wordt het een relaxt vakantie? Of wordt het een actieve vakantie! Ben je alleen? Of ga je met het gezin op vakantie? Doe eens gek! Ga op surfcamp in portugal! Waarom?

Niet de standaard zonvakantie

Natuurlijk. Het is lekker om de hele vakantie lekker in de zon te liggen en niets te doen. Even een drankje bestellen aan de bar, bakken in de zon en ‘s avonds lekker uiteten. Je hebt het hele jaar hard gewerkt en je bent toe aan rust. Maar … het is maar 1x per jaar zomervakantie. Het is zonde als je in een mooi land bent om de hele dag in de zon te liggen. Ga op stap, ontdek mooie plaatsen in de regio en geniet van de lokale cultuur.

Een sportieve vakantie

Jouw vakantie combineren met een sportieve activiteit. Het aanbod wordt steeds groter. Dit is ook niet gek, aangezien de vraag naar sportieve vakanties steeds groter is. Waar het in de winter al heel erg normaal is om op sport vakantie te gaan (snowboarden, skien), zien we deze trend terug in de zomer. Populaire actieve vakanties zijn golfvakanties, wielrenvakanties en hardloop en wandelvakanties. Wat wordt jouw volgende uitdaging?

Surfvakantie

Als we gaan kijken naar opkomende vakantie, verdient de surfvakantie een eigen benoeming. De laatste jaren schieten de surfcamps en surf hostels & -hotels uit de grond. Van Nederland tot Spanje, van Bali tot de Malediven. Surfen is hot! De combinatie met Yoga maakt het dat activiteit en bezieling samenkomt, waardoor je toch uitgerust terug komt.

Vakanties op een rijtje

Ben jij op zoek naar een surfvakantie? Bekijk dan de website van Surfworld.nl. Surfworld biedt meerdere surfvakanties en surfcamps aan in verschillende landen. De meest populaire landen zijn Frankrijk, Portugal, Marokko, Bali, Spanje en Fuerteventura. De website biedt vakanties aan voor gezinnen, alleenstaanden en jongeren. Wil jij deze surfvakanties bekijken? Klik dan hier om de website van Surfworld te bezoeken.