Met z’n twee door Australië rijden

Wil jij door Australië met een camper met je beste vriend(in), je broer of zus, je vader of moeder of je partner? Of wie dan ook eigenlijk. Kijk dan eens naar 2 berth motorhomes Australië. Motorhomes zijn echt bijna huizen op wielen in plaats van campers. Dat maakt het een aantrekkelijke manier van reizen, omdat je alle nodige voorzieningen bij je hebt. Vaak zijn motorhomes ook iets ruimer dan campers. Dat hangt natuurlijk helemaal af van welke je kiest. Een extreem luxe camper kan prima groter zijn dan een klein motorhome.

Motorhomes met twee slaapplaatsen

Hoe dan ook kun je 2 berth motorhomes Australië vinden op deze pagina. Dit zijn motorhomes die je kunt huren van Australia Campers, een organisatie met veel ervaring en kennis als het op kamperen in Australië aankomt. De motorhomes die je op de pagina zit hebben allemaal twee slaapplaatsen. Ideaal dus voor een reis met een duo, maar minder handig als je met kinderen op reis wil. Maar daar heeft Australia Campers ook aanbod voor. Dat vind je alleen niet bij de pagina voor 2 berth motorhomes Australië.

De mogelijkheden

De opties die je hebt voor een 2 berth motorhome Australië zijn de Southern Cross, Volkswagen Crafter 2 berth, Sandpiper, Cheapa Tourer, Apollo Tourer, Britz Venturer en Letsgo Escape. De meeste kun je op meerdere plaatsen huren en ook weer inleveren. Het is alleen niet zo dat iedere camper in alle plaatsen gehaald en ingeleverd kan worden. De Volkswagen vind je bijvoorbeeld maar op drie locaties: Perth, Broome en Darwin. Waar andere campers juist veel in Sydney te vinden zijn. Bekijk alle mogelijkheden voor 2 berth motorhomes Australië hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *