Hangen hangen hangen..

De scholen, de studies en het normale werkleven is inmiddels alweer een aantal weken bezig. In de wandelgangen hoor je mensen weer praten over op vakantie gaan of dat ze toe zijn aan vakantie. Er is verder ook helemaal niks mis mee, want het is heerlijk om met je hoofd al bij de zon te zitten. Het weer hier in Nederland wordt alsmaar slechter en slechter. Om jezelf een beter gevoel te geven door even met je hoofd in de zon te zitten is zeker geen slecht idee. Maar er is één ding wat echt onmisbaar is op je aankomende zonvakantie en dat is een hangmat.

Deze hangmat neemt van zichzelf vrij weinig ruimte in beslag, het is daarom dus makkelijk mee te nemen. Het is een kleine investering die zorgt voor groot genot. Wel moet je even opletten welke hangmat je neemt aangezien er diverse hangmatten bestaan. Je hebt bijvoorbeeld hangmatten die speciaal bedoeld zijn om op reis te gaan. Er zit meteen ook een voordeel aan verbonden, namelijk dat je deze hangmat ook weer thuis in Nederland kan gebruiken als het mooi weer is. De reishangmatten verschillen voornamelijk qua stof. Meestal bestaan deze matten uit parachutestof of sterke weerbare stof. Het is daarom makkelijk mee te nemen in je rugzak, omdat het gewicht relatief laag is.

Als je eenmaal hiermee op reis bent geweest, dan wil je wellicht ook wel een hangstoel aanschaffen voor thuis. Hier in Nederland hebben wij thuis niet vaak twee steunpilaren zoals twee grote bomen in je tuin. Daarom kan je een hangmat vaak niet ophangen. Dit is de reden waarom Maranon ook fantastische hangstoelen aanbiedt. Een hangstoel kan je namelijk makkelijk kwijt in je tuin of op het balkon. Zo kun je lekker in een vertrouwde omgeving lekker luieren. Let er wel op dat als je hier in Nederland een hangmat of hangstoel neemt, je de juiste materiaal kiest. Succes met het uitzoeken van je ultieme hangspot!