Gastenboerderij Kosman de perfecte groepsaccommodatie in Overijssel

Gastenboerderij Kosman, de naam zegt het al. Gasten zijn meer dan welkom in deze groepsaccommodatie in Overijssel. Gastenboerderij Kosman ligt midden in de mooie groene natuur aan de rand van de Holterberg. Gezellig genieten met een gezelschap van 8 tot 30 personen. Of dat nou met familie is of met een grotere vriendengroep, bij Gastenboerderij Kosman is het verblijf altijd goed! Je vindt er de rust en de ruimte met jouw gezelschap die je zoekt.

Heerlijk verblijf

Deze groepsaccommodatie in Overijssel is perfect voor uitstapjes naar de oude centra van Zutphen en Deventer of de marktjes van Holten en Rijssen. En wat dacht je van een heerlijke wandeling of een fiets- of steptocht door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug. Fietsen en steps zijn bij deze accommodatie te huren. Blijven jullie liever ‘thuis’ bij deze groepsaccommodatie Overijssel? Dat kan er prima! Gezellig voetballen of volleyballen, de kinderen kunnen spelen in het speeltuintje. Maak gebruik van de heerlijke hottub en sauna met uitzicht op de landelijke natuur. Of stook een fikkie bij de vuurplaats.

Luxe en comfortabel

Iedereen kan terecht bij deze groepsaccommodatie Overijssel! Ook mindervalide gasten kunnen prima verblijven bij Gastenboerderij Kosman. Er zijn diverse aanpassingen gemaakt aan sanitair en bedden. Als het nodig is, zijn er in overleg nog meer aanpassingen mogelijk.

Met een ruime 9 beoordelen de gasten van Gastenboerderij Kosman deze groepsaccommodatie in Overijssel als meer dan goed.

Deze luxe groepsaccommodatie in Overijssel voelt als thuiskomen. Overal is er vloerverwarming aanwezig. De inrichting is leuk en gezellig, en alles is er netjes en schoon. Om de ervaring compleet te maken zijn de bedden al opgemaakt als je aankomt. Je kunt er gezellig samen koken of laat jullie maaltijden komen, wat jullie willen! Gastvrouw Christien en haar gezin hopen je binnenkort te mogen begroeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *