Een droom bora bora vakantie

Naar bora bora gaan

Een bora bora vakantie helemaal verzorgd van top tot teen door de mensen van Silktravel. Silktravel is een klein bedrijf die over de hele wereld reizen organiseert voor mensen die  hier behoefte aan hebben. Dit kunnen hele gezinnen zijn of gezellig met z’n 2en. Silktravel heeft alleen in Europa al 113 verschillende accommodaties waar je kan verblijven. Deze accommodaties zijn allemaal getest door de mensen van Silktravel zelf. Ook de accommodaties over de rest van de wereld zijn allemaal getest door de mensen van Silktravel. Dit doen ze om te garanderen dat ze goede accommodaties aanbieden aan hun klanten. Zo ben je dus verzekerd van een goede accommodatie met een goede kwaliteit kamer en wat ze allemaal nog meer te bieden hebben. 

Bora bora

Mooie website met alles erop en eraan

De website van Silktravel ziet er goed verzorgd uit. Hij werkt snel en zit goed in elkaar. Alles is eenvoudig te vinden en de informatie die er te vinden is is goed geschreven en eenvoudig te lezen. Naast de informatie hebben ze ook een heel mooi systeem voor alle accommodaties die ze hebben. Bij het tabblad onze accommodaties krijg je een wereldkaart te zien waar alle landen waar je kan overnachten zijn uitgelicht. Eerst kies je het continent en dan het land waar je graag heen zou willen. Vervolgens kan je van heel het land alle accommodaties zien die aan jouw wensen voldoen. Dit systeem werkt goed en snel.

heerlijk op reis gaan

Waarom Silktravel

Silktravel heeft al vele jaren ervaring in het verzorgen van reizen. Ze doen dit namelijk al sinds 2006. Ze zijn 24/7 bereikbaar voor het opvragen van offertes en voor het boeken van reizen. Ze werken snel en accuraat zo heeft u snel antwoordt. Ze zijn aangesloten bij een garantiefonds.