Boek hier jouw overnachting

hotel venlo

Een hotel in Venlo gezocht waar je heerlijk kan vertoeven? Genieten van een overnachting die volledig verzorgd is? Dan ben je bij Hotel Maashof aan het juiste adres. Hotel Maashof beschikt over drie verschillende kamers. Zo heb je de comfort, Deluxe en zelfs een suite beschikbaar! Dan nog niet gesproken over de arrangementen die je erbij kunt boeken. Neem gerust een kijkje op deze website voor het gehele aanbod.

hotel venlo

Hotel in Venlo boeken

Natuurlijk zijn er meerdere hotels te vinden in Venlo waar je kunt overnachten. Wanneer jij voor luxe en rustgevend wilt gaan, dan ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Bij binnenkomst zal je merken dat je in een rustig hotel bent. Voor nog geen honderd euro per nacht kan je hier al verblijven. Uiteraard een aanrader om een smaakvol diner erbij te reserveren! De koks in de keuken staan graag voor je klaar om een heerlijk diner te bereiden. In het restaurant kan je de ingrediënten uit Limburg proeven.

Boeken via het internet

hotel venlo

Ga jij een weekendje op stap en zoek je hiervoor een hotel? Dan ben je bij Hotel Maashof aan het juiste adres. Een overnachting boeken doe je simpel via het internet. Zodra de boeking betaald is zal je hier een bevestiging voor ontvangen in de mail. Wil jij graag een diner erbij boeken, maar heb je de overnachting al geboekt? Geen probleem, bij de receptie is het mogelijk om alsnog een reservering te plaatsen voor het diner.